divendres, 28 de novembre del 2014

Sortida al taller de fotografia

El dia 13 de novembre vam anar a la Centre de Cultura Contemporània de Barcelona a fer un taller de fotografia. Vam anar amb autocar perquè està molt lluny.Quan vam arribar i vam conèixer a les monitores que es deien : Núria i Aina.
Quan vam entrar ens van dir que poséssim les motxilles en una bossa. Vam entrar en una sala, i ens van dir que ens imagessim un paisatge amb arbres i un poble. Després ens van posar moltes fotografies i ens van explicar com les feien els fotògrafs.
Més tard vam baixar i vam esmorzar mentre veiem els skaters.Quan vam acabar d 'esmorzar, vam fer grups de sis, cinc, un altre de cinc i un de quatre. Els grups eren: un amb el Paco, un altre amb l'Aina, altre amb la Mireia i un altre amb la Núria i tots els grups vam fer moltes fotos. Vam fer dos grups un amb el Paco i l'Aina i un altre amb la Núria i la Mireia. Llavors l'Aina i la Núria van agafar les millors fotos pel projecte.Seguidament vam menjar i vam fer un recoregut per Barcelona vam anar per la Rambla, la Plaça del Sant Felip Neri i per camins.
Finalment vam parar en un lloc on vam jugar a la corrent per esperar a l'autocar.
Ho vam passar molt bé :)
                                                                              Víctor Pascuet Marquez i Laia Padilla Aldana

   

1 comentari:

  1. Aquesta sortida va ser molt interessant! per una banda el taller, fer de fotògrafs i fotògrafes, acostarnos als secrets de la fotografia... Per un altre la passejada per Barcelona. Una sortida molt profitosa!

    ResponElimina