divendres, 17 d’octubre del 2014

Padrins de lectura


El dia 30 de septembre vam començar l'activitat de Padrins de Lectura.

A cada nen de 6è se'ns ha assignat un nen o nena de 1r que és el nostre fillol de lectura. L'activitat consisteix en ajudar a llegir als nens i nenes de 1r curs.
Primer els vam saludar i després vam seure al seu costat.
Segons el que fa ell/a, nosaltres fem una cosa diferent. Si no entén alguna cosa li diem: Mira el dibuix, mira la primera lletra de l'abecedari, o li tapem la paraula i l' anem destapant síl·laba a síl·laba,  o li fem repetir algun son o paraula.

Quan nosaltres arribem es posen molt nerviosos i contents. Quan cada dimarts anem baixant també ens posem emocinats i nerviosos, ens sentim com si fòssim professors. En aquesta activitat els protagonistes som nosaltres i ells. Ens encanta fer aquesta activitat de padrins de lectura.

                                                                                                           Héctor Callejón i Carla Consernau


2 comentaris:

  1. La veritat és que l'activitat de Padrins de Lectura, segons el meu parer, és entranyable per tots: nens i nenes de primer, alumnes de 6è i mestres. Potser vosaltres, que ho heu viscut (ja fa uns anys) com fillols li doneu encara més aquest caire especial de sensibilitat i afecte. Seguiu així, que segur que els alumnes de primer us ho agrairan sempre.

    ResponElimina
  2. És una activitat molt bonica, que tant vosaltres com els nens i nenes de primer la guardareu amb molt de carinyo en la memòria. Us felicito!

    ResponElimina